آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۹۷۴۱
غلامی:

دستاورد‌های علمی دانشگاهیان باید گره‌گشای مشکلات باشد

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به توجه به دستاورد‌های علمی در دانشگاه‌ها گفت: این دستاورد‌ها باید همواره مشکلات و گرفتاری‌های مردم و کشور را مرتفع سازند

دستاورد‌های علمی دانشگاهیان باید گره گشای مشکلات باشد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز آیین معارفه سعدالله نصیری قیداری سرپرست جدید دانشگاه شهید بهشتی و تودیع و تکریم سید حسن صدوق رئیس سابق دانشگاه در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این آیین گفت: آنچه نگاه به مجموعه مدیریتی در ایران به ما نشان می‌دهد این است که همه مسئولان ما با نیت و نگاه خدمت تلاش می‌کنند و مسئولیت‌ها را قطعی و دائمی نمی‌دانند مقدورات ظرفیت‌ها به اشکال مختلف مدیریت‌ها را کمک یا محدود می‌کند.

وزیرعلوم ادامه داد: نیت خیر و صدق در نیت و تلاش برای انجام خالصانه وظایف سرمایه هر کسی است که مسئولیتی را در فضای اعتقادات اسلامی برعهده می‌گیرد قطعا مردم قدرشناس افرادی هستند که با همین نگاه تلاش می‌کنند.

وی اظهار داشت: در شرایط بعد از انقلاب اسلامی عموما به این دلیل تلاش شده کشور ما برپایه اعتقادات اسلامی، آزادی و آزادگی کار‌ها را پیش برد همواره مورد فشار استکبار جهانی قرار گرفته است لذا مقایسه مدیریت‌ها باید در چارچوب کار‌ها صورت گیرد.

به گفته وی سیاست و تلاش ما این است که هر چه بیشتر اعتلای آموزش عالی کشور را که یکی از زینت‌های اسلامی است بیش از پیش رو به جلو حرکت کند.

وزیر علوم با بیان اینکه تشویق و نقد آموزش عالی کشور باید با مد نظر قرار گرفتن پیشینه و تاریخچه آن صورت گیرد گفت: تامین نیروی انسانی تحصیل کرده دانشگاهی قبل از پایان دهه ۷۰ صورت گرفت و امروزه در بیشتر امور به ویژه امور دانشگاهی از فارغ التحصیلان داخلی بهره گرفته می‌شود.

غلامی با اشاره به فعال شدن حوزه پژوهش در اوایل دهه ۷۰ و دستاورد‌های آن برای ارتقای جایگاه علمی کشور تاکنون ادامه داد: دستاورد‌های علمی ما باید گره گشای مشکلات مردم و کشور باشد که خوشبختانه از اواخر دهه ۸۰ تاکنون این مورد جزو رویکرد‌های ما قرار دارد.

وزیر علوم عنوان کرد: توجه به ساماندهی و بازسازی امور آموزش عالی همواره مورد تاکید تمامی مسئولان دانشگاهی و وزارتی بوده است در این خصوص باید گفته شود براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گذر از توسعه کمی، مدیریت مراکز موجود، حرکت به سمت کیفی سازی، ماموریت گرا کردن مراکز علمی و توجه به آثار درونی مراکز علمی، پژوهشی کشور مد نظر است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار